Chiftelute din carne de pui

Ingrediente:
500-600 grame piept de pui dezosat
cozile de la 2-3 cepe verzi
1 legatura mica de marar
3 oua
sare
piper
2 linguri pesmet (2 felii de miez de paine)

Mod de preparare

  • Se curata pieptul de puide eventuale oase si zgarciuri, apoi se spala bine. Se spala cozile de ceapa si mararul.
  • Se toaca marunt mararul si ceapa. Pieptul de pui se toaca folosind blenderul sau robotul de bucatarie. Puteti folosi robotul si pentru tocarea verdeturilor.
  • Se amesteca bine carnea tocata cu mararul, ceapa, ouale si pesmetul. Adaugati sare si piper dupa gust.
  • Modelati chiftelutele avand mainile putin umede.
  • Prajiti in ulei.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s