Tiramisu Isa

In primul rand vreau sa multumesc Isabelei pentru reteta. A iesit delicioasa.

Ingrediente:
400 g piscoturi
500 g mascarpone
5 galbenusuri
5 linguri zahar
3 pliculete zahar vanilat
500 ml apa
esenta de migdale
cafea
cacao

Mod de preparare

  • Se face o cafea din cei 500 ml apa si se lasa la racit. Cafeaua se face dupa preferinte, mai tare sau mai slaba. Noi am preferat mai slaba, asa ca am folosit 6 lingurite de cafea. Dpa racire se adauga esenta de migdale (1 fiola).
  • Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul si vanilia. Se adauga pe rand cate o lingura de mascarpone si se omogenizeaza pana se obtine o crema.
  • Piscoturile se aseaza in tava. Se insiropeaza cu jumatate din cafea. Separat, insiropati inca un rand de piscoturi cu restul de cafea.

  • Puneti in tava, peste primul strat de piscoturi, jumatate din crema, apoi veniti cu al doilea rand de piscoturi insiropate si cu restul de crema.

  • Acoperiti tava cu o folie alimentara si puneti la rece pentru cateva ore bune. Inainte de servire, pudrati cu cacao.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s