Ingrediente:
500 g ciuperci champignon
100 g cascaval
1 ceapa
sare grunjaosa
ulei
Mod de preparare
- Inlaturam piciorusele de la ciuperci. Curatam si spalam palariile si piciorusele.
- Tocam marunt coditele si ceapa.
- Peste coditele tocate punem o lingura de sare si le lasam timp de 10 minute sa lase apa.
- Intr-o tigaie calim coditele (dupa ce le stoarcem putin de apa lasata) impreuna cu ceapa.
- Umplem palariile cu compozitia de mai sus apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei. In cazul in care compozitia nu este suficienta, puneti un praf de sare in palariile ramase si asezati-le in tava langa celelalte.
- Bagam tava in cuptor la foc mediu timp de 15 minute.
- Acoperim fiecare palarie cu cate o feliuta de cascaval si bagam in cuptor cipercutele pentru inca 5 minute.
Rezultatul final:
Pofta mare!
moama ce bine arata!
Livrati si la serviciu? 😀
pentru tine, da 🙂