Ciuperci la cuptor

Ingrediente:
500 g ciuperci champignon
100 g cascaval
1 ceapa
sare grunjaosa
ulei

Mod de preparare

  • Inlaturam piciorusele de la ciuperci. Curatam si spalam palariile si piciorusele.
  • Tocam marunt coditele si ceapa.
  • Peste coditele tocate punem o lingura de sare si le lasam timp de 10 minute sa lase apa.
  • Intr-o tigaie calim coditele (dupa ce le stoarcem putin de apa lasata) impreuna cu ceapa.
  • Umplem palariile cu compozitia de mai sus apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei. In cazul in care compozitia nu este suficienta, puneti un praf de sare in palariile ramase si asezati-le in tava langa celelalte.
  • Bagam tava in cuptor la foc mediu timp de 15 minute.
  • Acoperim fiecare palarie cu cate o feliuta de cascaval si bagam in cuptor cipercutele pentru inca 5 minute.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ciuperci la cuptor

  1. miqui zice:

    moama ce bine arata!

  2. Livia zice:

    Livrati si la serviciu? 😀

Lasă un răspuns către Livia Anulează răspunsul