Pastai de fasole cu gaina

Ingrediente:
500-750 g pastai de fasole proaspete
1 gaina
2 morcovi
1 telina mica
2 cepe mici
1 ardei gras
1 cub knorr de gaina
2 linguri pasta tomate
1 legatura patrunjel
sare
ulei

Mod de preparare

  • Pastaile se pun la fiert pana se inmoaie.
  • Carnea de pasare o transam si o punem pe foc pentru un clocot, apoi se spala si se pune la scurs.
  • Facem o supa din carnea, morcovul, telina, o ceapa si cubul de knorr, pana se fierbe carnea de gaina.
  • In alt vas punem la calit a doua ceapa si ardeiul gras, tocate marunt. Dupa ce s-au calit se adauga 2 linguri pasta de tomate si un polonic de supa si lasam sa fiarba 4-5 minute.
  • Cand sosul este gata, adaugam pastaile fierte, carnea si legumele din supa. Acoperim cu supa toate ingredientele si le lasam pe foc pentru inca 20 minute (sau pana cand pastaile se sfarama usor). Se pune sare dupa gust.
  • Adaugam patrunjelul tocat marunt.

Rezultatul final:

Pofta

Acest articol a fost publicat în Mancaruri cu carne și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s