Curatarea rosiilor

Mod de lucru

  • Fierbem aproximativ 500 ml apa.
  • Spalam rosiile si le punem intr-un vas termorezistent. Le acoperim cu apa fiarta.
  • Coaja se va crapa foarte repede si se va desface de pe pulpa foarte usor.
Acest articol a fost publicat în Mici secrete. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Curatarea rosiilor

  1. Pingback: Bors cu oase de porc |

  2. Pingback: Varza noua cu costita de porc |

  3. Andi spune:

    Iti multumesc mult pentru postul asta!

    Am ocolit o gramada de retete pentru ca trebuia sa curat rosiile si habar nu aveam cum se procedeaza🙂

  4. Pingback: Tocanita cu ficatei, pipote si inimioare de pui |

  5. Pingback: Friptura de pasare si porc cu cartofi noi |

  6. Pingback: Friptura de pasare si porc cu cartofi noi | Bucatarul Amator

  7. Pingback: Bors cu oase de porc | Bucatarul Amator

  8. Pingback: Varza noua cu costita de porc | Bucatarul Amator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s