Pilaf cu ciuperci

Ingrediente:
1 cana si jumatate orez
1 conserva ciuperci champignon
1 ardei
1 morcov
1 ceapa
1,5 – 2 litri supa/apa
1 legatura patrunjel
Sare

Mod de preparare

  • Ceapa tocata marunt se pune intr-un vas la calit. Ulterior se adauga ardeiul si morcovul. Dupa calirea legumelor se adauga ciupercile impreuna cu un polonic de supa/apa.


  • Se lasa sa dea un clocot apoi se adauga orezul. Amestecul obtinut se pune intr-o tava si se acopera cu supa sau apa.
  • Se baga la cuptor pentru 40-50 minute, pana la fierberea orezului. Din cand in cand amestecati orezul si completati cu supa/apa in cazul in care este nevoie.
  • Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Mancaruri cu legume și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s