Varza noua cu costita de porc

Ingrediente:
1 varza (3 kg)
1 kg costita porc proaspata
6 rosii
1 ceapa
3-4 foi de dafin
1 legatura marar
Sare
Piper

Mod de preparare

  • Varza se spala si se toaca fidea. Se freaca cu 2 linguri de sare si se lasa la odihna pentru 15-20 minute.
  • Costita de porc se spala, se transeaza, apoi se prajeste.
  • Intr-un vas punem ceapa tocata solzisori la calit cu putin ulei. Adaugam varza scursa putin de zeama, amestecam cu ceapa calita, apoi o lasam sa se inabuse – punem capacul la vas si o lasam sa scada.
  • Dupa ce a scazut (varza se si ingalbeneste putin), adaugam rosiile (decojite si tocate) si foile de dafin. Lasam sa fiarba inca 10 minute. Ajustati de sare si piper in caz de nevoie.
  • Punem varza intr-o tava si o bagam la cuptor pentru 1 ora. Punem peste varza costitele prajite si bagam la cuptor pentru inca 15-20 minute. Adaugam mararul tocat marunt.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Mancaruri cu carne și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s