Tocanita cu ficatei, pipote si inimioare de pui

Ingrediente:
500 g ficatei de pui
500 g pipote cu inimi de pui
5-6 rosii
1 ceapa
1 ardei gras
Sare
1-2 foi dafin

Mod de preparare

  • Curatam foarte bine ficateii, pipotele si inimioarele. Le punem sa fiarba (doar apa) pentru 10 minute, apoi le spalam din nou si le punem la scurs.
  • Tocam ceapa marunt si o calim cu putin ulei. Adaugam ardeiul gras tocat marunt si lasam sa se caleasca .
  • Peste ceapa si ardeiul gras punem rosiile decojite taiate marunt impreuna cu o cana de apa si o lingurita de sare. Lasam sa fiarba pana se formeaza un sos (aproximativ 10 minute).
  • Adaugam ficateii, pipotele si inimioarele, impreuna cu foile de dafin. Punem apa cat sa acopere tot continutul si lasam sa fiarba la foc mic (aproximativ 45 minute – 1 ora). Verificati daca inimioarele si pipotelele s-au fiert. In cazul in care nu sunt fierte si sosul a scazut foarte mult, mai adaugati un paharel cu apa.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Mancaruri cu carne și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tocanita cu ficatei, pipote si inimioare de pui

  1. Isabela Antonescu spune:

    Delicioasa reteta! are aceleasi gust ca la mama acasa.🙂
    Multumim pt sfaturi!😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s