Ciorba de legume

Ingrediente:
2 morcovi
1 telina cu tot cu frunze
1 ceapa
1 ardei gras
1 pastarnac
2 cartofi mari
150 g mazare fiarta
4 rosii
1 cub Maggi/Knorr de legume
½ legatura leustean
Fidea
Sare

Mod de preparare

  • Curatam legumele. Punem la fiert morcovii taiati rondele, ceapa tocata solzisori, telina taiata cubulete, pastarnacul si cubul de legume. Lasam sa dea un clocot.

  • Adaugam cartofii taiati cubulete, ardeiul gras tocat, mazarea si 2 frunze de telina. Lasam la foc mic pana se fierb toate legumele( 45 minute -1 ora).
  • Adaugam rosiile decojite si tocate si lasam sa fiarba inca 10 minute. Se potriveste de sare.
  • Punem fideaua si lasam la fiert inca 10 minute pana se fierbe fideaua.
  • Luam vasul de pe foc si adaugam leusteanul tocat.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Borsuri, supe, ciorbe și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s