Rulada alb negru

Ingrediente:
Pentru foaie:
200 ml lapte
50 g cacao
5 linguri zahar
400 g biscuiti

Pentru crema:
un pachet unt (200 g)
100 g nuca de cocos
5 linguri zahar pudra

Mod de preparare

  • Tocam fin biscuitii.
  • Se fierbe laptele cu zaharul si cacao pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc.

  • Se adauga biscuitii si se amesteca bine pana la omogenizare
  • Compozitia se lasa sa se raceasca.
  • Pentru crema: frecam untul spuma cu zaharul pudra.
  • Adaugam nuca de cocos si se amesteca pana la omogenizare.
  • Pe un celofan intindem o foaie din jumatate din compozitie, apoi adaugam jumatate din crema cu cocos.
  • Rulam foaia, apoi punem la frigider pentru racire.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rulada alb negru

  1. Dia spune:

    arata yuuumyyyy [cel putin in poze]😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s