Supa cu taitei si carne de pasare

Ingrediente:
500 g piept curcan/gaina
4 morcovi
1 ceapa
1 telina medie
1 pastarnac
2 ardei grasi
Frunze de telina
1 legatura patrunjel
1 cub knorr gaina
Taitei / fidea
Ulei
Sare
Piper

Mod de preparare

  • Carnea de pasare se spala, se transeaza si se pune la fiert pentru cateva clocote. Dupa accea, carnea se trece prin apa rece si se pune in vasul pentru supa.
  • Se curata si spala legumele (morcovul, ceapa, telina, pastarnacul, ardeiul gras, frunzele de telina) si se pun in vasul pentru supa impreuna cu cubul de knorr, 1 lingura ulei si 4 litri de apa. Se lasa pe foc pana se fierbe carnea de pasare.
  • Supa se strecoara si se pune la foc mic sa stea fierbinte. Alegem legumele care vrem sa le punem in supa si impreuna cu carnea le repunem in supa.
  • Punem taiteii in supa si-i lasam sa fiarba 10 -15 minute. Amestecati foarte usor pentru ca pastele se rup foarte repede.
  • Se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai lasa pe foc pentru un clocot.

Rezultatul final:

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Borsuri, supe, ciorbe și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s